Social media

Help! Give me a social boost!

Social media is booming! Toch lukt het veel bedrijven niet om social media onder de knie te krijgen. Herken jij jezelf in één van de volgende punten?

  • Je bent druk met je bedrijf en je hebt geen tijd om ook nog social media te beheren.
  • Je wilt meer verkeer op je website en zoekt naar een passende online strategie.
  • Het is tijd om de online marketing aan te pakken, maar je weet niet waar je moet beginnen.
  • Het beheren van social media vind je niet leuk om te doen en het geeft je stress.
  • Adverteren op social media lukt niet en je gooit daardoor geld weg.

Doelgerichte aanpak

Focus op ideale klant

Effectieve klantreis

Social media beheer

Ongeveer 87% van de Nederlanders ouder dan 18 jaar maakt wel eens gebruik van social media. Dit maakt het kanaal interessant voor ondernemers. Veel bedrijven hebben hun groei mede te danken aan social media zoals Dekbed Discounter, Rumag of Loavies. Echter brengt social media veel vragen met zich mee. Welke social media kanalen moet mijn bedrijf gebruiken? Wat moeten we plaatsen? Bij deze vragen help ik je graag.
Een goede social media strategie is maatwerk. Daarom kijken we samen wat jij wilt bereiken en wie jij wilt bereiken, waarna een passende social media strategie wordt gemaakt. Vervolgens gaan ik aan de slag met het social media beheer. Aan de hand van een contentkalender, die overzichtelijk alle posts weergeeft, wordt er structuur aangebracht en weet je precies wat er op de planning staat. Eventueel worden ook de reacties en privéberichten onderhouden. Kortom, social media beheer zorgt voor regelmatige zichtbaarheid op social media, waardoor jij tijd overhoudt om te doen wat je het allerliefste doet. 

Social advertising

Adverteren op social media is een super effectieve methode om jouw product of dienst te promoten. Social media maakt het mogelijk om advertenties te targetten op de mensen die jouw product of dienst ook echt interessant vinden. Je kunt je doelgroep targetten op basis van een websitebezoek, bepaalde interesses, demografische gegevens en meer.  Door een passende social advertising strategie in te zetten kun je jouw online doelen bereiken zoals meer naamsbekendheid, meer websiteverkeer en meer conversies.

Voordelen van social advertising

  • Effectief advertentie platform
  • Relatief goedkoop
  • Target jouw specifieke doelgroep
  • Groot bereik
  • Resultaten goed analyseerbaar

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en échte resultaten te bereiken door middel van social media? Ik help je graag om een succesvolle social media strategie op te zetten. Samen kijken we naar wat het doel is van social media, welke doelgroep je wilt bereiken, welke resultaten je wilt behalen en welke content we in gaan zetten. Zo maken we een ijzersterke online strategie om de groeiambities van jouw bedrijf te behalen.

Wil jij je social media strategie aanpakken?

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!