1 op 1 Goalgetter Traject

Coaching voor ondernemers die meer klanten willen aantrekken vanuit passie, flow en fun.

Een gemiddeld bedrijf is niet voor jou weggelegd. Je bent een ambitieuze ondernemer met grote dromen. Om die dromen te bereiken is het tijd om te groeien en meer klanten aan te trekken. Niet zomaar klanten, maar klanten waar jij écht blij van wordt.

Klanten aantrekken vanuit
passie, flow & fun

Op dit moment heb je een prima bedrijf. Je hebt wat klanten en je verdient wat geld. Maar je wilt geen gemiddeld bedrijf. Iets in je zegt dat dit nog maar het begin is en dat er nog veel meer potentie in jou zit. 

Je wilt meer. Meer lievelingsklanten. Meer passie en lol in je business. Meer (financiële) vrijheid.

Daarom is het tijd voor actie. Je bent op een punt gekomen, waarin je wilt stoppen met aanmodderen en verlangt naar focus en strategie. Jij bent ready om je business te laten groeien door niet harder te werken, maar slimmer te werken. Ondernemen vanuit flow. 

Dit traject is voor jou als je…

 

Z

Minimaal €3000 euro per maand omzet hebt en dit wil verdubbelen

Z

Coach, consultant of andere dienstverlener bent die wil ondernemen vanuit passie en flow

Z

Marketing al inzet om klanten aan te trekken, maar het niet het gewenste resultaat oplevert

Z

Actief bent op social media en het leuk vindt om hiermee te werken

Z

Bereid bent om een uitdaging aan te gaan en uit je comfortzone te stappen

Z

100% ready bent om met heel veel lol je doelen te bereiken

Iboya Endhoven

Binnen 4 maanden zat mijn agenda vol

Iboya heeft veel betekend voor de zichtbaarheid van mijn bedrijf. Ze is een vakvrouw met een scherpe blik op strategie. Mijn doel was om binnen een jaar minimaal 7 klanten binnen te halen. Ik werk nu 4 maanden met Iboya samen en ik heb al 4 mooie grote opdrachten binnen. Mijn agenda zit nu zo goed als vol.

Siebe Brouwer

Quest Privacy

Ze steekt ver boven marketingbureaus uit

Iboya gaf ons goede en haalbare adviezen omtrent het inzetten van onze social media kanalen waar we direct iets mee kunnen. We zijn meteen aan het brainstormen gegaan over hoe we de adviezen kunnen inzetten voor een hoger resultaat.
Op advies van Iboya ga je komend seizoen veel glitter en glam bij Love Ibiza zien 😄. We hebben wel vaker marketingbureaus over de vloer gehad, maar Iboya stak daar ver boven uit, wij zouden Iboya zeker aanraden!

Esther Driessen

Love Ibiza

Mijn prijzen zijn nu verdubbeld

Iboya is een hele fijne en warme coach. Als startende ondernemer had ik nog veel twijfels en onzekerheden, Iboya heeft mij dat extra zetje gegeven om in mijzelf te geloven. Tijdens het eerste contact moment voelde het meteen goed en vertrouwd, ik was er dan ook snel over uit dat ik Iboya graag als coach zou willen.
Dankzij deze coaching geloof ik meer in mijzelf als ondernemer en durf ik meer voor mijzelf op te komen. Bovendien ben ik sterk gegroeid op mijn socials (20%), heb ik mijn aanbod aangepast én mijn prijzen verdubbeld.

Luna van Veen

Written by Luna

1 OP 1 MARKETING COACHING

6 maanden traject

9

1 op 1 LIVE strategische sessie

Hierin leggen we jouw huidige marketingstrategie onder de loep en bepalen we wat jouw doel is voor de komende maanden.

9

2 Coaching Calls per maand

Hierin bespreken we je marketingstrategie en de kansen die jou gaan helpen aan meer klanten. Ik zorg ervoor dat je focus houd en daag je uit om uit je comfortzone te stappen.  

9

Gameplan opzetten

Om binnen 6 maanden te kunnen groeien, maak ik vanuit mijn expertise en kennis een gameplan voor jouw business. Hierin staat de strategie die jou gaat helpen aan meer klanten, maar wel op jouw voorwaarden.

9

Feedback op content

Twijfel je over een landingspagina, een masterclass, een e-book of je social media? Ik kijk met je mee, zodat je content altijd goed is.

9

Support via WhatsApp

Ook tussen de coaching calls door kun je mij dagelijks bereiken. Je krijgt mijn mobiele nummer, zodat je me altijd kunt appen als je ergens tegenaan loopt.

9

Toegang tot Mijn Droomklant Academy

Je krijgt een jaarlang toegang tot mijn academy, waarin ik je alles leer over het bereiken van je droomklanten en het uitwerken van een marketingplan.

9

Toegang tot Expert Masterclasses

In de academy vind je masterclasses van experts uit mijn netwerk die gaan over specifieke marketinggebieden, strategiën en mindset om je als ondernemer verder te ontwikkelen. 

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!