Strategiesessie

Je hebt het fundament van je bedrijf staan. Je hebt een prima bedrijf met een prima omzet en prima klanten, maar je wilt meer. Je staat stil en je voelt aan alles dat er nog veel meer in jou zit.

Klinkt dit herkenbaar? Plan dan een vrijblijvende strategiesessie in, waarin ik je laat zien welke kansen jij op dit moment laat liggen.

Je bent ambitieus. Je droomt groots. En je voelt de drive om je bedrijf verder en verder op te schalen. Je wilt geen gemiddeld bedrijf, maar een geweldig bedrijf waarin je passie en vrijheid ervaart. Maar op dit moment loop je tegen een aantal twijfels aan: “Doe ik het wel goed?” of “Moet ik niet meer zus of zo?”. Je weet niet zo goed welke stappen je moet zetten om te groeien.

Het is tijd voor focus en een ijzersterk gameplan. Tijdens de strategiesessie ga ik kijken waar jouw marketing ‘lekt’ en welke kansen jij nog laat liggen. Hierbij kijk ik niet alleen naar wat jouw klanten nodig hebben, maar ook naar wat past bij jou als ondernemer, zodat jij je 100% comfortabel voelt bij je marketing. Aan het einde van de sessie weet je welke strategieën jij moet toepassen om te groeien vanuit passie en flow. 

Iboya Endhoven

Wat ontdek je tijdens de sessie?

Droomklanten

Ik vertel je welke doelgroep ik vind matchen bij jouw aanbod.

Strategie

Ik laat je zien welke strategie ervoor zorgt dat je je droomklant naar je toe trekt.

Flow

Ik leg uit wat je mag loslaten om meer vanuit passie en flow te ondernemen.

Boek jouw strategiesessie

Iboya Endhoven

Hi, mijn naam is Iboya

Een nuchtere Westlander die opgegroeid is tussen de rozen in het tuinbouwbedrijf van haar vader. Dankzij mijn ondernemende familie wist ik vanaf jongs af aan al dat ik een eigen bedrijf wilde.

Toch liet ik mij tegenhouden door goed bedoelde adviezen zoals: “Voor je dertigste word je niet serieus genomen” of “Je moet eerst ervaring opbouwen, voordat je kunt ondernemen”.

Maar in 2018 ging ik ervoor en begon mijn ondernemersavontuur. Ik had mijn masteropleiding Marketing Management net afgerond en startte mijn bedrijf Booming Marketing. Ik had amper ervaring in het bedrijfsleven, maar tóch had ik binnen no-time een fantastisch klantenbestand opgebouwd. Klanten waar ik blij van word en waar ik écht impact bij kan maken.

En ik ben ervan overtuigd dat dit ook mogelijk is voor andere ondernemers. Klanten aantrekken, waarbij het elke dag een feestje is om met hen te werken! Maar die ook zorgen voor de groei van je bedrijf. Daarom help ik coaches en consultants om hun droomklanten aan te trekken, zodat hun business verder gaat groeien.

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!