Referenties

Samenwerkingen waar ik trots op ben

“Booming Marketing heeft ons geholpen bij het uitvoeren van kwalitatieve interviews t.b.v. het opzetten van buyer persona’s. Voor ons een goede manier om abonnees beter te leren kennen. Naast het bevestigen van ons onderbuikgevoel, wat altijd fijn is, kregen we door de resultaten ook nieuwe inzichten over klantsegmenten die we over het hoofd hadden gezien. We bedienen eigenlijk veel meer soorten personen dan we eigenlijk dachten, en dat is altijd goed en vooral leuk om te weten! We hebben met de inzichten onze advertenties op o.a. social beter kunnen personaliseren.”

Jasper Remmerswaal

Co-owner, Online Drumles

“Vanuit haar expertise & ervaring op het gebied van social media marketing is Iboya een welkome aanvulling op ons docententeam van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management bij de Haagse Hogeschool. Haar kennis van marketingstrategie en de meters die ze heeft gemaakt in de uitvoering bij haar opdrachtgevers is van grote waarde bij de invulling van het onderwijs in onze praktijklijn. Bovendien kent Iboya als alumna van de opleiding ons type student goed en kan inmiddels ook didactisch goed uit de voeten met de vragen van onze ondernemende studenten. Iboya is op de hoogte van de trends en ontwikkelingen uit de beroepspraktijk en kent als ondernemer de klappen van de zweep! Als onderwijsondersteuner is Iboya zeer waardevol!”

Caroline Voordouw

Teamleider opleiding ORM, De Haagse Hogeschool

“Iboya heeft ruim een jaar onze social media kanalen beheerd, en hoe! Met toffe content die ze volledig zelf heeft bedacht, heeft ze al onze kanalen flink laten groeien. Iboya is een échte professional, en gaat zelfstandig en gestructureerd te werk. Ze is altijd top-of-mind en deelt haar kennis graag. We vinden het eigenlijk stiekem jammer, dat we haar moesten delen met andere bedrijven.. “

Lorenzo Zuppelli

CEO, Woub

Als ondernemer geloof ik in co creatie. Samen creëren we meer waarde en beter resultaten. Iboya is een enthousiaste en ondernemende dame. Ze levert binnen de gestelde tijdslijnen en geeft een duidelijke analyse van haar bevindingen. Kortom een fijne samenwerkingspartner.

Gianny Braaf

Eigenaar, The Social Brand Creators

“Booming marketing is heel prettig om mee samen te werken!! Iboya heeft ons heel fijn geholpen met het adverteren op social media met heel veel geduld en enthousiasme! Heel fijn dat je ook naderhand altijd bij Iboya terecht kunt voor vragen en advies.”

Barbara & Esther

Eigenaren, De Meiden van Lex

“Booming Marketing heeft voor ons de afgelopen tijd onze digitale media (Facebook/Instagram) opgestart en onderhouden. In zowel het contact als het aanbrengen van nieuwe ideeën werkte het met Iboya erg prettig. Iboya komt op ons over als een zeer enthousiaste dame die haar werk serieus neemt en het maximale eruit wilt halen.

Mocht u behoefte hebben aan het opstarten of onderhouden van uw digitale kanalen dan zit u bij Booming Markering zeker aan het goeie adres. Iboya is een topper!”

Ben van der Smeede

Bedrijfsleider, PLUS 's-Gravenland

“Het is super fijn om met Booming Marketing samen te werken. Ze heeft veel expertise en denkt goed mee in oplossingen op het gebied van websites, marketing, funnels en de customer experience van de klanten!

Stefan Vonk

Marketing Director, Webmark Europe

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!