Over Booming Marketing

Doelgerichte aanpak

Focus op ideale klant

Effectieve klantreis

Ondernemers helpen bij het behalen van hun groeiambities, dat is waar ik het voor doe. Door de ideale online klantreis in kaart te brengen voor de doelgroep help ik ondernemers hun doelstellingen te bereiken. Met een passie voor online marketing, doelgerichte focus en vol enthousiasme ga ik aan de slag.

Het gezicht achter Booming

Hi, mijn naam is Iboya. Een nuchtere Westlander die opgegroeid is tussen de rozen in het tuinbouwbedrijf van haar vader en oom. De mentaliteit van hard werken zat er dan ook vanaf jongs af aan in. Dankzij mijn ondernemende familie trok het ondernemerschap mij aan en wist ik al vroeg dat ik later mijn eigen bedrijf wilde ‘bouwen’.
De HBO opleiding Small Business and Retail Management stimuleerde deze visie en zo schreef ik voor mijn afstudeerscriptie mijn eerste businessplan over een frozen yoghurt foodtruck. Toch besloot ik om mezelf verder te verdiepen in marketing en ben ik de Master Marketing Management in Tilburg gaan volgen. Na 6 jaar studeren mag ik mezelf Master of Science noemen. 

Online marketing is het leukste vak wat er is! Van het onderzoeken van je ideale klant en het bedenken van creatieve campagnes tot aan het analyseren van conversies, website bezoeken en click-through-rates… Ik kan er helemaal in opgaan. Daarom besloot ik in 2019 om Booming Marketing op te richten, waarmee ik met mijn passie voor dit vak ondernemers help groeien. 

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!