+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

WEBDESIGN

Je social media kanalen zien er mooi uit, maar je webdesign kan wel een update gebruiken? Het is belangrijk om online één uitstraling te creëren, zodat het duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat. Een websitebezoeker moet in één oogopslag kunnen zien wat jouw bedrijf doet en wat haar onderscheidt. Je kunt nog zo’n mooi social media kanaal hebben, maar als de website niet up-to-date is dan is de kans groot dat je volgers (lees: potentiële klanten) die zojuist hebben doorgeklikt weer weg klikken. Super zonde! 

 

Een oogverblindende website is essentieel

Ok, je hebt de interesse van iemand gewekt op social media en hij of zij is jou nu aan het volgen. Wat nu? Je probeert diegene te triggeren om jouw website te bezoeken, zodat de volger actie gaat ondernemen. Dit kan zijn door het lezen van meer informatie over jouw product of dienst, het stellen van een vraag, het aanvragen van een offerte, het downloaden van een document of zelfs het aanschaffen van jouw product of dienst. Maar wat als je website niet up-to-date is en de boodschap die je uitdraagt op social media niet overeenkomt met wat een volger ziet op je website? Grote kans dat deze volger direct weer weg klikt. Een gemiste kans, want deze volger had immers interesse in jouw product of dienst. Daarom is het belangrijk dat een website overzichtelijk is, je boodschap direct naar voren komt én natuurlijk oogverblindend is.

Heeft jouw website een update nodig?

Ben je niet tevreden over je website of denk je dat het beter kan? Ik neem graag jouw website onder de loep! Aan de hand van bedrijfsinformatie zoals de doelgroep, de boodschap, het onderscheidend vermogen en het doel van de website ga ik kijken hoe de website kan worden verbeterd. Dit doe ik aan de hand van de Inbound Marketing methode. Een methode die gericht is op het creeëren van de ideale klantbeleving vanuit het perspectief van de klant.

Heb je helemaal nog geen website?

Sommige bedrijven of ZZP’ers hebben helemaal nog geen website terwijl een website veel voor je bedrijf kan betekenen. Je kunt een website gebruiken als informatieve ‘folder’, waarin al je diensten of producten staan omschreven, je kunt er reviews neerzetten van klanten, maar je kunt het ook gebruiken als portfolio waarin al jouw afgeronde projecten met foto en uitleg in staan. Op deze manier kunnen potentiële klanten zien welk werk jij doet en hoe goed jij bent in je vak. Ook hier kan ik je mee helpen. Door middel van WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS programma, maak ik voor jouw bedrijf een mooie website.

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!