+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

Wil je meer omzet halen uit social media?

Check hieronder mijn aanbod

Social media beheer

Kost social media je heel veel tijd en heb je geen idee wat je moet plaatsen? No Stress!

Ik maak voor jouw social media kanalen een strategisch plan om jouw merk online te laten groeien. Ik neem de verschillende social kanalen in mijn beheer en post regelmatig aan de hand van een contentkalender. Hierbij houd ik rekening met de doelgroep en de online doelstellingen. Op deze manier ben jij totaal ontzorgd en kun je je focussen op jouw business.

Social advertising

Vind je adverteren duur en vallen de resultaten tegen? Maak dan kennis met de kracht van social advertising!

Adverteren op social media biedt de mogelijkheid om heel gericht op je doelgroep te adverteren tegen relatief lage kosten. Zo kun je bijvoorbeeld targeten op regio, leeftijd, interesses en websitebezoeken. Aan de hand van een buyer persona en de vooraf opgestelde doelstellignen ga ik aan de slag met jouw social advertising.

Content creatie

Hoe val je als bedrijf nog op tussen de foto’s van azuurblauwe zeeën en gerechten waarvan het water je in de mond loopt?

Het wordt steeds moeilijker om als bedrijf op te vallen met enkel organische content. Daarom moet een afbeelding of video op zich al een verhaal vertellen. Daarnaast is het ook belangrijk om de huisstijl naar voren te laten komen door het gebruik van bijvoorbeeld banners en visuals. Ik help je graag om content te creeëren passend bij jouw merk.

Webdesign

Ben je niet tevreden over jouw webdesign of past het gewoon niet bij de look-and-feel van jouw merk?

Ik neem jouw website onder de loep. Het uitgangspunt hierbij is om online één uitstraling te creëren, zowel op de website als op social media. Een websitebezoeker moet direct kunnen zien waar jouw bedrijf voor staat het en wat haar onderscheidt. In combinatie met inbound marketing technieken zorg ik ervoor dat jij meer conversie haalt uit je website.

Wil jij een persoonlijk adviesgesprek?

Je bent druk met je eigen bedrijf of functie en door alle online marketing mogelijkheden weet je niet waar je moet beginnen. Daarom is het fijn als iemand met een frisse blik naar jouw merk of business kijkt. Ik help je graag met een persoonlijk advies op maat om jouw merk online meer zichtbaar te maken en te laten groeien.

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!