Ontdek hoe je veel meer salesgesprekken krijgt via Instagram

The Social Sales Summit

Hoe zou het voor je zijn om wekelijks nieuwe klanten aan te trekken via Instagram? Om je heen hoor je dat ondernemers regelmatig klanten hieruit halen, maar het lijkt wel of jij de ‘code’ maar niet kan kraken. Je bent zichtbaar, plaatst leuke social media posts, maar de reacties van je potentiële klanten blijven uit.

Ik maak het niet mooier voor je dan dat het is: je pakt het verkeerd aan (en je bent niet de enige). Daarom laat ik je tijdens mijn live event The Social Sales Summit zien hoe je klanten naar je toe trekt. Ik vertel je bij deze alvast dat het niet moeiteloos gaat, want je moet nog steeds aan de bak. Maar ik beloof je wel dat klanten aantrekken een stuk relaxter, leuker en makkelijker kan.

Je ontdekt tijdens dit live event….

Hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten met jou willen werken i.p.v. met je concurrenten

Hoe je stories ervoor zorgen dat je DM's ontvangt met: Hé, ik heb interesse in je aanbod!

Hoe je van Instagram jouw 'moneymaker' maakt zonder dagelijks zichtbaar te zijn

Hoe je klanten eenvoudig aantrekt door 100% jezelf te zijn (geen zakelijk gedoe)

Iboya Endhoven

Dit event is voor jou als…

Je een handje vol klanten hebt en een goed aanbod, maar je omzet wel een boost kan gebruiken.

Je al zichtbaar bent op Instagram, maar je zelden een berichtje krijgt van mensen die interesse hebben in je aanbod.

Je een (schaalbaar) aanbod wil verkopen op een laagdrempelige en effectieve manier (je gelooft niet in moeiteloos).

Je klaar bent om jezelf anders voor te doen op Instagram, omdat het zogenaamd allemaal zakelijk moet zijn.

BONUS: Top fotograaf Daisy

Tijdens het event is ook Daisy van Knotsenburg aanwezig en deelt ze haar ervaring als fotograaf in een zeer concurrerende markt. Bovendien schiet ze de mooiste plaatjes van deze dag en van jou (en je business buddy).

Daisy heeft 10+ jaar ervaring als fashion, business en lifestyle fotograaf. Ze heeft voor grote namen gewerkt zoals Segway, Landal Greenparks en De Librije.

Een event samen met je business buddy

Hoe fijn is het dat we weer naar live events kunnen en niet alles online meer hoeft. De energie voelen van andere ondernemers, met elkaar connecten en lachen… Ik was er zo aan toe en ik weet dat ik niet de enige ben.

Daarom heb ik een toffe deal voor jou en je favo business buddy. Als je een ticket koopt voor The Social Sales Summit mag je namelijk gratis een andere onderneemster meenemen! Zo groei je samen als ondernemer én heb je weer wat leuks in de agenda om samen naar uit te kijken. Geef het ticket cadeau of splits gewoon de kosten, dat is aan jullie.  

THE SOCIAL SALES SUMMIT 2022

Datum: 27 mei
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Rijswijk
Tickets: €249

Met dit live event ga ik ervoor zorgen dat jij al je social media strategieën van tafel schuift. Ik open je ogen hoe het anders kan: makkelijker en leuker.

We gaan de diepte in en zetten al je belemmerende overtuigingen opzij, zodat jij jezelf durft te zijn op Instagram en zo nog aantrekkelijk wordt voor je klanten. 

 

PS: Kom je samen met je favo business buddy? Dan betaal je samen voor maar 1 ticket van €249! Geef het cadeau of splits de kosten, dat zoeken jullie zelf maar uit 😉

Iboya Endhoven

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Iboya Endhoven en ik ben een marketingstrateeg met een Master in Marketing Management. Na mijn universitaire studie deed ik wat geen enkele andere student deed: ik ging ondernemen. 

Ik had een vliegende start als online marketing freelancer en trok in korte tijd high-level klanten aan zoals Qredits, Gemeente Rotterdam, de Haagse Hogeschool en PLUS supermarkt. Maar dit zorgde er ook voor dat ik 55+ uur per week werkte, altijd moe was en weinig energie had om leuke dingen te doen.

Ik hakte de knoop door en gooide mijn businessmodel om. Het uurtje-factuurtje model liet ik los en binnen 3 maanden draaide ik mijn recordomzet in minder dan 35 uur per week werken. 

Nu help ik ondernemers om hetzelfde te doen: hun (schaalbare) aanbod vaker verkopen zonder keihard te moeten werken. Inmiddels heb ik 400+ ondernemers, medewerkers en studenten getraind en gecoacht. 

Wil je ook profiteren van mijn ervaring en inzichten van de afgelopen jaren als marketingstrateeg? Claim dan je tickets voor The Social Sales Summit.  

 

Ben je er bij? 

Veel gestelde vragen

Is er lunch tijdens het event?

Tijdens het event krijg je een heerlijke versbereide lunch met allemaal kleine (vegan) hapjes. En met een beetje geluk gaan we buiten in het zonnetje lunchen. Heb je allergiën of een dieet waar de kok rekening mee moet houden? Laat het dan uiterlijk een week van te voren weten. 

Is het te bereiken met het OV?

De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation in Rijswijk en is dus prima te breiken met het OV.

Wat moet ik aan?

Tja… we blijven vrouwen hè 😉 Doe vooral iets aan waar je je heel de dag lekker in voelt, maar ook waar je graag in gefotografeerd wil worden. Let er bijvoorbeeld op dat je outfit matcht met de kleuren van je huisstijl. 

Ik weet niemand om mee te nemen, wat nu?

Voor een ticket betaal je altijd €249. Gratis kun je een andere onderneemster meenemen. Gaat er niemand met je mee? Geen probleem! Des te meer inspiratie en informatie voor jou. Bovendien krijgen alle deelnemers die alleen komen als extra cadeau een gratis 1 op 1 sessie met mij, waarin ik met je mee kijk naar je Instagram strategie. 

Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand. Bovendien kun je overal gratis parkeren. 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een berichtje via info@boomingmarketing.nl of bel naar 06-10686515.

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!