+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

SOCIAL ADVERTISING

Adverteren op social media is een super effectieve methode om jouw product of dienst te promoten bij je doelgroep. Social media maakt het mogelijk om je advertentie te targetten op die personen die jouw product of dienst ook daadwerkelijk interessant vinden. Je kunt je doelgroep targetten op basis van een website bezoek, bepaalde interesses, demografische gegevens en noem maar op. Zo weet je dat de advertentie altijd terecht komt bij de juiste persoon met als resultaat een vergrote kans op doorklikken en het minimaliseren van weggegooid geld.

Voordelen van advertenties op social media

=

Effectief advertentie platform

=

Relatief goedkoop

=

Target jouw potentiële klant

=

Minimaliseert weggegooid geld

=

Resultaten goed analyseerbaar

The social cockpit
Het advertentieplatform van een social media kanaal wordt vaak vergeleken met een cockpit van een vliegtuig; het heeft heel veel knopjes, én die knopjes hebben ook weer knopjes. Als beginnend adverteerder is het daarom even slikken als je een advertentieplatform voor het eerst opent. Het is belangrijk dat je weet waar je op moet klikken om fouten te voorkomen. Wanneer je advertentie verkeerd staat ingesteld gooi je geld weg, en dat is zonde!

Klaar om geld te verdienen met social advertising?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en écht geld te verdienen door middel van social media? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met social advertising! Vind je advertenties maken ingewikkeld en kun je wel wat hulp gebruiken? Of wil je het liever geheel uitbesteden? Ik help je graag om een succesvolle advertentiecampagne op te zetten. We gaan samen kijken naar wat het doel is van je campagne, wie je wilt bereiken en wat je wilt adverteren. Zo maken we een ijzersterke campagne met gegarandeerd stijgende resultaten.

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!