Yes, je bent er bij!

In deze online masterclass onthul ik de musthave strategieën die jij als dienstverlener nodig hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Misschien sta je momenteel stil, ben je niet blij met je klanten of weet je niet hoe je je ideale klanten kunt bereiken.

Wat de reden ook is, ik weet dat jij niet tevreden bent met een gemiddeld bedrijf. Daarom zit deze masterclass bomvol informatie en inspiratie, zodat jij je lievelingsklanten veel beter gaat aantrekken.

Volg je me al op Instagram @iboya_endhoven?

Hi, mijn naam is Iboya 

Een nuchtere Westlander die opgegroeid is tussen de rozen in het tuinbouwbedrijf van haar vader. Dankzij mijn ondernemende familie wist ik vanaf jongs af aan al dat ik een eigen bedrijf wilde.

In 2018 ging ik ervoor en begon mijn ondernemersavontuur. Ik had mijn masteropleiding Marketing Management net afgerond en startte mijn bedrijf Booming Marketing. Ik had amper ervaring in het bedrijfsleven, maar tóch had ik binnen no-time een fantastisch klantenbestand opgebouwd. Klanten waar ik blij van word en waar ik écht impact bij kan maken.

En ik ben ervan overtuigd dat dit ook mogelijk is voor andere ondernemers. Klanten aantrekken, waarbij het elke dag een feestje is om met hen te werken! Maar die ook zorgen voor de groei van je bedrijf. Daarom help ik coaches en consultants om hun droomklanten aan te trekken, zodat hun business verder gaat groeien.

Iboya Endhoven

Gratis mini cursus: ontdek je doelgroep

Als je je aanmeldt voor deze gratis mini cursus, krijg je ook gratis marketingtips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!